Ons verhaal

Petra, Maurice en Lotte Crusio zijn de ervaren kappers achter Crusio Hairstylers. Inmiddels 35 jaar is de ondernemende familie bezig met hun passie voor het kappersvak en hun salon, gecombineerd met echt persoonlijke aandacht voor haar klanten.

Wij begrijpen dat uw kapsel meer is dan alleen een onderdeel van uw uiterlijk, het is een stukje persoonlijkheid. U verdient dus onze volledige aandacht en expertise. Een kapper die écht luistert.

Petra en Maurice hebben hun sporen als kapper en kapster meer dan verdiend. Vele wedstrijden hebben zij winnend afgesloten, waaronder als hoogtepunt het Nederlands Kampioenschap en een vierde plaats op de WK in Tokio.

Maurice was trainer van de nationale selectie en heeft als internationaal jurylid veel creatief knipwerk wereldwijd mogen beoordelen. Tevens heeft hij een ruime ervaring als freelance docent voor internationale firma’s.

Dochter Lotte is inmiddels Star Colorist en aldus gespecialiseerd in kleuren zoals Basis kleuringen, Duo kleuringen, Balayage en Highlights. Het kleuren van haar is haar missie in het vak. En omdat haar kleuren zo belangrijk voor ons is, vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers alles van kleuren afweten. Daarom hebben wij meerdere Star Colorists in dienst!

De ruime ervaring in de salon is de optelsom van vier generaties kappers die samen meer dan 80 jaar ervaring hebben in een kapsalon.

Bij Crusio Hairstylers knippen wij niet alleen maar klanten vanuit Oudenbosch, maar ook vanuit Hoeven, Standaardbuiten, Oud-Gastel, Rucphen, Sprundel, Bosschenhoofd en zelfs vanuit Hoogerheide Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal,Zegge, Fijnhaart, Bergen op Zoom, Stampersgat en Breda reizen ze af om zich te laten knippen, kleuren of stylen door Crusio Hairstylers.”