Wij zijn uw
haarkleurspecialist

idolaat van kleuren

Bij Crusio Hairstylers zijn we helemaal idolaat van het maken van mooie kleuren. Kleuren is onze grootste passie! Wij kleuren met het merk L’Oréal wat een heel breed scala heeft aan kleuringen, van milde spoelingen tot verf op oliebasis zonder ammoniak.

Onze stylisten hebben allemaal de star colorist opleiding gedaan of gaan die nog doen zodat kennis en kunde over kleuren maximaal geborgd is. Wij streven er naar om de beste kleursalon van Oudenbosch en omgeving te worden omdat we van mening zijn dat kleur de coupe enorm versterkt en daardoor het totaalplaatje compleet is.

Of het nu gaat om een uitgroei kleuring , totaal kleuring, balayage kleuring, folietechniek, of free hand kleuringen, wij hebben altijd de nieuwste kleuringen en technieken in huis en dus bent u bij ons aan het juiste adres.

uitgroei kleuring

Hierbij wordt de uitgroei ter grootte van gemiddeld 6 weken bijgewerkt (heeft u een grotere uitgroei dan valt dit onder de volledige kleuringen omdat wij dan meer product nodig hebben). Wij hebben hier twee varianten voor.

Het een is een basis product en de tweede is een luxe product waarbij de haren nog minder schade oplopen en de hoofdhuid ook minder belast wordt. Soms wordt de uitgroeikleuring in de tweede helft van de inwerktijd even met de kam doorgetrokken om de overloop mooier te laten lopen.

volledige kleuring

Zoals de naam al doet vermoeden wordt hierbij het volledige haar gekleurd. Eerst wordt de uitgroei ingezet en daarna meteen de lengte en punten. Voor extreem dik haar of langere lengte zullen wij een toeslag berekenen afhankelijk van de te gebruiken hoeveelheid product of tijd.

creatieve kleuring

In dit geval gaan wij helemaal los. Vaak wordt eerst de lengte en punten ontkleurt en afhankelijk van het gewenste resultaat worden daarna de haren opnieuw ingekleurd of door middel van een toner van een nuance voorzien. Gemiddeld is dit een lange behandeling die erg arbeidsintensief is en waar veel product wordt gebruikt.

Voorbeelden van een creatieve kleuring zijn bij voorbeeld: Balyage kleuringen, Folie kleuringen, Pastel kleuringen of 3D kleuringen. Alles wat meer aan product wordt gebruikt dan bij een volledige kleuring zal als extra product worden berekend.

folies

Hierbij wordt de uitgroei ter grootte van gemiddeld 6 weken bijgewerkt (heeft u een grotere uitgroei dan valt dit onder de volledige kleuringen omdat wij dan meer product nodig hebben). Wij hebben hier drie varianten met drie verschillende prijzen.

Het een is een basis product en de tweede is een luxe product waarbij de haren nog minder schade oplopen en de hoofdhuid ook minder belast wordt. Soms wordt de uitgroeikleuring in de tweede helft van de inwerktijd even met de kam doorgetrokken om de overloop mooier te laten lopen.

Heeft u een vraag?

Bel dan even naar de salon. Wij helpen u graag verder.