Onze kleurbehandelingen

uitgroei kleuring

Hierbij wordt de uitgroei  ter grootte van gemiddeld 6 weken bijgewerkt (heeft u een grotere uitgroei dan valt dit onder de volledige kleuringen omdat wij dan meer product nodig hebben). Wij hebben hier twee varianten met twee verschillende prijzen.

Het een is een basis product en de tweede is een luxe product waarbij de haren nog minder schade oplopen en de hoofdhuid ook minder belast wordt. Soms wordt de uitgroeikleuring in de tweede helft van de inwerktijd even met de kam doorgetrokken om de overloop mooier te laten lopen.

Volledige kleuring

Zoals de naam al doet vermoeden wordt hierbij het volledige haar gekleurd. Eerst wordt de uitgroei ingezet en daarna meteen de lengten en punten. Voor extreem dik haar of langere lengten zullen wij een toeslag berekenen afhankelijk van de te gebruiken hoeveelheid product of tijd.

Uitgroei lang haar met folies

Hierbij wordt of de uitgroei van het lange haar gekleurd en daarna de lengten van folies voorzien, of het reeds gefoliede lange haar wordt door middel van een folietechniek bijgewerkt op de uitgroei.

Creatieve kleuring

In dit geval gaan wij helemaal los. Vaak wordt eerst de lengten en punten ontkleurt en afhankelijk van het gewenste resultaat worden daarna de haren opnieuw ingekleurd of door middel van een toner van een nuance voorzien. Gemiddeld is dit een lange behandeling die erg arbeidsintensief is en waar veel product wordt gebruikt. Voorbeelden van een creatieve kleuring zijn bij voorbeeld: Balyage kleuringen, Folie kleuringen, Pastel kleuringen of 3D kleuringen. Alles wat meer aan product wordt gebruikt dan bij een volledige kleuring zal als extra product worden berekend.

Lang haar volledige folies

Dit betreft een kleuring waarbij het lange haar volledig wordt gekleurd door middel van een folie techniek. Voordeel van deze behandeling is dat het lange haar er toch heel anders van kleur uit kan zien zonder dat er een al te grote uitgroei gaat ontstaan. Hierdoor zit je niet meteen vast aan het bijwerken binnen een bepaalde tijd. Ook dit is een enorm tijdsintensieve behandeling waarbij veel product kan worden toegepast. Ook hier geldt dat alles wat boven de volledige kleurbehandeling aan product gebruikt wordt, als toeslag extra product wordt berekend.

Toeslagen product/ tijd

Omdat wij zo transparant mogelijk willen zijn zullen wij bij grote en dure behandelingen altijd een prijsopgave doen zodat u van te voren weet waar u aan toe bent en niet achteraf geconfronteerd wordt met onaangename verassingen.