Over ons

“Petra, Maurice en Lotte Crusio zijn de ervaren kappers achter kapsalon Crusio Hairstylers. Inmiddels 30 jaar is het ondernemend paar bezig met hun passie voor het kappersvak en hun kapsalon, gecombineerd met echt persoonlijke aandacht voor haar klanten. Sinds 2018 is ook dochter Lotte toegetreden tot de vennootschap.

We begrijpen dat uw kapsel meer is dan alleen een onderdeel van uw uiterlijk, het is een stukje persoonlijkheid. U verdient dus onze volledige aandacht en expertise.

Petra en Maurice hebben hun sporen als kapper en kapster meer dan verdiend. Vele wedstrijden hebben zij winnend afgesloten, waaronder als hoogtepunt het Nederlands Kampioenschap en een vierde plaats op de WK in Tokio.

Maurice was trainer van de nationale selectie en heeft als internationaal jurylid veel creatief knipwerk wereldwijd mogen beoordelen. Tevens heeft hij een ruime ervaring als freelance docent voor internationale firma’s. Dochter Lotte is inmiddels Star Colorist en aldus gespecialiseerd in kleuren zoals Basis kleuringen, Duo kleuringen, Balyage en High Lights.

De ruime ervaring in de salon is de optelsom van vier generaties kappers die samen meer dan 80 jaar ervaring hebben in een kapsalon.

Bij kapsalon Crusio Hairstylers knippen wij niet alleen maar klanten vanuit Oudenbosch. Maar ook vanuit Hoeven, Standaardbuiten, Oud-Gastel, Rucphen, Sprundel, Bosschenhoofd en zelfs vanuit Hoogerheide Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal en Breda reizen ze af om zich te laten knippen door kapper Crusio.”