Knippen voor de Linda Foundation

Knippen voor de Linda Foundation

Vorig jaar mochten wij voor de eerste keer knippen voor de Linda Foundation en dat was meteen een zeer intense ervaring voor ons. Op een dag zit er een klant op de stoel die wij al jaren niet meer als klant hadden mogen verwelkomen. Ik blij haar weer te zien en in het praatje wat ik met haar maakte werd het mij duidelijk dat ze nu gekomen was via de bon van de Linda Foundation. Ik stond perplex, deze mevrouw was jaren geleden met haar hele gezin klant geweest en had een mooi leven. Echter door het plotseling overlijden van haar relatief jonge echtgenoot van de ene in de andere financiële ellende gekomen en nu dus zelfs “genomineerd” voor een cadeaubox van de Linda Foundation. Eens te meer een bewijs dat we allemaal pech kunnen hebben in het leven en dat het armoede ons allemaal kan overkomen. Daarom knippen wij heel graag voor dit goed doel want geven is zo veel leuker dan krijgen!!